Hao

Трохи «новин».

1) Додано (нарешті) відеоматеріали з Акі Башьо. Турнір вийшов досить недолугим, зважаючи на невиразність форми та специфічність останнього вчинку здобувача імператорського кубка. Такакейшьо, з рахунком 11-4 (ффф), вчетверте став володарем всіх цих вельми ситних трофеїв, включаючи кольоровий макарон та річні запаси алкогольних напоїв. Але тачіай-хенка в суперфіналі (!), проти юного новачка — м15 — Атаміфуджі, заставила здригнутись навіть найзапекліших фанатів найокруглішого озекі всіх часів і народів. Ганьба, яка вкотре не заважає нічому (й нікому).

Приємно, що Шіші знову — не без пригод та негараздів — здобув гідний качікоші в лізі Дзюрьо — 9-6. Що дозволить йому не тільки закріпитися в елітній когорті секіторі, а й піднятися в бандзуке на позиції одного стрибка до макуучі — j6-5. Якшо дуже постаратися. Поки що є проблеми. Сергійові бракує якихось тонких відчуттів, охайності і точності, в тому числі при важливій роботі на тавара, коли відчуття дохьо до найостаннішого міліметра визначає не тільки переможця двобою, але й благополучне для всіх, включаючи глядачів, завершення поєдинку. Але з досвідом, я сподіваюсь, усе прийде. Бо треба, не зволікаючи, йти вперед, тому що рівень наповнювачів макуучі (навіть переможців юсьо, [так, так — і Хосьорю, що ухопив в липні і кубок, і друге ієрархічне..]) мимоволі заставляє робити численні хльосткі фейспалми. А зарплатня у макуучі дуже файна…

2) Помітив, що два мої, колись квітучі, прожекти — avo та cycling, що з давніх часів перебувають на певному хостингові (одіозний дубовий byet) — вже якийсь час (точно не знаю, бо давно не заглядав туди) видають помилку доступу. Я навіть не можу дістатися до адмінки wordpress. =Простий= html прекрасно видається сервером браузеру. Скажу чесно, зараз в мене немає бажання колупатися в цих кишках (проблема певно в wordpress та його взаємодії з [зміненими?] налаштуваннями сервера хостингу), та й це, в принципі, неактуально, бо блоги вже не оновлюються мною майже рік. Може колись. Може. Тоді й побачимо, що можна зробити (переробити).

3) Домени. Взагалі-то я так і не зміг продовжити термін реєстрації для усіх моїх pp.ua. Мені здається, що система «заморожена» адмінами. Тобто домени працюють, тому що ns-записи =так і залишилися= на момент (березня десь) 2022 року. З одного боку, це дуже добре, бо усілякі сквотери не мають можливості перехопити домени у людей, що через війну втратили конекти і контакти, чи, навіть, сенс щось робити онлайн, не кажучи вже про найгірше… З іншого — не відомо, як потім все це знов реєструвати/доводити… Але то таке, мізерне. Лайно на лопаті.
Я про те, що десь в мене завалявся skier.gq, подовжений на 24 рік, — якщо що.. цей.. ну… так.. Пф.

Дякую за увагу. Побачимось.

Все буде Україна! Героям Слава!