Скотоосю

Знову я вдало зайшов в сумошні новини.. Вибачайте за дуже здоровезний скрін. Я фігєю, шановні громадяни. Суть скандалу стисло: паскудна дідівщина в Наруто-бея від понтового секіторі Осьоми, при повній пасивності оякати Н. Неспроможного поставити на місце зарозумілого падлюку. Більш того, воно йому, здається, подобалося, як у =давні добрі часи=, коли шішьо міг вбити учня пляшкою з-під пива й піти заправлятися у якіторну з величезним відчуттям сатисфакції.

Жодної реакції від ЯАС поки що не з’явилося. До старту Кюсю башьо трохи більше тижня…

…Колись (мабуть, дуже скоро) вона знайдеться — та остання крапля, що допоможе мені знову (на цей раз надійно і непохитно) дистанціюватися від цього пихатого заповідного цирку. Якщо відверто, мене тримає «у сумо» тільки спостерігання за кар’єрою Шіші і Дані.

котоосю й учні

Людська гідність — найважливіша штука в цьому напрочуд чудернацькому світі. Немає гідності — немає нічого.

※※※※※※※

Реакції старців можна не чекати, тому що старі д-добрі часи — незважаючи на декларативні антихарасментні заяви очільників і поодинокі семінари серед наставників на цю мегатему — щедро розповсюджуються на часи перебування рікіші на ринзі. ~ Що сталося на дохьо, залишається на дохьо.

шановна

Шановна SumoFollower вірно підмітила цей специфічний момент. Ошьома не просто покидьок, він покидьок, який добре знає, коли треба вдарити, щоб… Це вже інший рівень. Холоднокровний розрахунок, а не просто афект переміщення юначої сечі догори.

А Котоосю не той тип, котрий зненацька попре проти вєковєчних традицій. Навіть, якщо після одного чудового тренування в його хеї залишиться тільки один.

._.

Щоб два рази не заходити в дєбрі приватних блогів..

жжж

Етo жжж нєспроста?

._.

Спроста.

А я ще думав, чого це б. Котоосю на малюночці такий схожий на колишнього с. Терао, а нині Шікорояма-ояката? Шановний Сумосоул переплутав. І вже видалив цей хвіт. А так обнадійливо виглядало.

Кіна не буде. Все в нормі у сумошному королівстві.

※※※※※※※

никкан

Цікаво про ще одного возмутітєля пише nikkansports.com. Дорогоцінний син степів Ічінодзьо, про відставку якого не було мною згадано на цьому блогові (здається… ее…), готується до обрізання. Данпацу-шікі заплановано на 11 лютого наступного року. Но є нюанс. На цю урочисту подію не запрошено: ані колишнього його оякату, ані його супругу — оякатицю, яку Ітінодзьо, набравшися до положення риз, стукнулъ однією зі своїх батирських кінцівок. З чого власне і почався увесь цей багатоактовий спектакль, апофеозом якого став інтай з «поважних причин стану здоров’я».

Гульки будуть з ким попало в якомусь люксовому токійському готелі. А у готелі можна і Кєлдиша показать.

Як бачимо, однополеягідний дисциплінарний скандал рівно рік тому не призвів до жодних мір цього, як його…