Як будують дохьо..

Дякуємо SumoFollower (забувся вже, як в мене тут на бло вставляються хєрнюшкі з іконками… хоча твідер зараз вже не цвірінка.. чи що воно там робилося..)

Нащо? Цікаве кіно. Для розбивки звичної сумошної лірики. Хто куджьо, хто цунаторі після хенки.. (Терун знову знявся, Кєша йде за цуною…).

До того ж, відмічаю, що відео з гуглодиску знову (начебто) нормально вбудовуються. Бо, скидалося, що гугол-мугол відламав цю напівприховану фічу. А я свого часу достобіса понатикував різних відосів… Значна частина з яких протрималася би на ютубі хіба що кілька хвилин…

До речі, invidious [стороння =обкладинка= ut — без ютубівського гімна] у черговий раз (вночі) подолав спроби оного закрити вільний доступ користувачам до всього цього надкультурнішого скарбу…

Енівей. У неділю буде Шьо-Нічі.

P.S. Чому dirt, а не clay — хіба то не «глиняний поміст»? А.. Хороший був в 00 роках на Діскавері серіал =Dirty Jobs=.. … Голий-шмолий, в них якась хвора манія останнього часу повертати з небуття усіляке, колись годноє, що могло заслужено й мирно спочивати. Футураму, наприклад.

Туди його в качєль.

._.

А!.. Во.. Тобто — осьо.

sumokyokai

Ось ця штуковина — зі значками — fontawesome — у нормальному вигляді зависла 6 років тому на версії 4.7. Зараз там -5+- щось страшне, з рулеткою і випивоном, до того ж «ето всьо ізрядно стоіт». Та поф. Це мало значення, колись. Хай лишається це стареньке пташеня. Символ давніх добрих часів. У порівнянні.