Міягі — НО!

Хакуху підносять як чай, а ніхто не хоче! З’явився черговий варіант «вирішення» міягінської проблеми, що сколихнув навколосумошну громадськість. Хакуху разом з усією школою відправляють у Ісегахама-бею! Один Один. Це мабуть найгірший варіант, який можна уявити, з різноманітних точок зору. Ну ось реакція шанувальниці шановної:sumo

Еврі форкін дей.

Я не те щоб дуже полюбляю Теруна, але ставлюся до нього на порядки краще ніж до Хакухо. Я хочу сказати, що — якщо Міягіно угніздиться в Ісегахама-бея і почне свої інтрижки, це може лишити Теруна вірного шансу перейняти хею. Стати шішьо. Головою школи. Ісегахама ояката майже пенсіонер, а… тут з’являється зайвий спритний молодий чоловік, з сотнями комбінацій у рукавах і на кишенях. А Терун — не той тип, який зможе протистояти інтригам і махінаціями своїми інтригами і махінаціями, бо не нашкребе таких.

Якщо жодного рішення немає, і ніхто не хоче закочувати рукави і працювати, нащо взагалі розформовувати Міягіно? Що дасть злиття шкіл, окрім проблем, в тому числі і спортивних. Бо талановита молодь (читай Хакуохо) Міягіно ніколи не зможе зустрічатися у двобоях з талановитою молоддю (читай Такеруфуджі) Ісегахами. А це позбавить сумо розвитку, а глядачів величезної цукерки.

Хокусейхо, будемо казати прямо, відбувся до смішного легко. А справжнє покарання лягло на усе сумо, і на жертв його мерзотної тушки, і на ічімон та його мешканців, і на усіх, хто так чи інакше пов’язаний прямо або опосередковано із національною японською боротьбою.

※※※※※※※

Мудде слово комітетчиків.

1-6

2-6

(Я чогось не розумію в цьому мудньо оновленому щедрою масківською рукою хріторі, чому одні пости можуть вміщувати в собі простирадло на 100600 тисяч слів, а інші залишаються жменькою 1/6 як у старі добрі часи?)

※※※※※※※

Об’явлено про чергове поповнення джюрьо. Чийомару закотився назад у секіторі, а з ним три дебютанти. Цукахара (котрий з нагоди першої в житті зарплатні став Точітайкай), Кадзекено і Онокацу.

А, кол. Какурю та Гоейдо було підвищено до симпанів. Тепер вони будуть спати біля дохьо на травневому турнірі.

※※※※※※※

Коли сотня старців не хоче не тільки щось робити, але й думати. Форкин шейм.

А Касугано, між тим, замість того, щоб получити аналогічну хакухівській плюху… отримав підвищення, і став фактично наци №2 другою людиною у ієрархії сумо після Хаккаку, який пішов на 5-тий през. строк. Ги-ги. Это нога, чья надо нога.

Саме Касугано став на заваді найкращому рішенню для Міягіно-бея — трансферу хлопаків до Ошіма-бея, під крило доброго Дідуся Кьокутенхо.

Історія стайні Касугано за минулі ~15 років повна випадків різноманітного насильства, в тому числі, сам отець Касугано отримав журіння від ЯАС за те, що віддухопелив трьох учнів гольфовою ключкою……….

Коли думаєш, чи може сумо зганьбитися ще більше???, воно завжди демонструє — ТАК, нема межі для досконалості.

···:.:···

Гах.. Ви розумієте, але я знову повторю, Хакухо — дурень. Якщо людина серйозно вважає себе спроможним зупиняти землетруси своєю божественною долонею йокодзуни… це одне. Це частина етнографічної гри під назвою «Вічне Осяяне Одзумо». З другого, практичний ум, що спроможний провертати величезні легальні і нелегальні оборудки, мав би розуміти, що вони — японські старці — будуть наполегливо шукати найменший привід, щоб позбутися його у якості 100%-го, невідворотного президента ЯАС. Прагнення до чого, він — Хакухо — тим чи іншим образом озвучував — ще коли не повісив маваші на цвях.

І ось ситуація із Хокусейхо. Замість того, щоб поставити безгальмового увальня на місце, впаяти йому гучним оякатським словом пару ласкавих, та припинити усю цю негідну заваруху одним суворим вчинком лідера, він спустив це у вир клозету… Подобалось йому це чи ні, він повинен був розуміти, що воно просто так не минеться. Якби ця справа не вилізла зараз, якби незупинений Хокусейхо заховав би вогняний балончик і суперклей та взяв би ножа, щоб штрикати своїх колег у тестикули — це поїхало би дуже далеко у дуже сумні сфери… І без цього, Хакухо мав би дивитись на усе з третьої позиції, збоку, зверху, відчуваючи нутром, що старці запишуть йому у чорний зошит кожну дрібничку його прогрйобів.

По-простому.. Він сам узяв, відрізав та віддав їм найдорожче. Хакухини яєчка зараз у сейфі отця Касугано. Настоюються на найміцнішому аваморі із перчиком. Один необережний рух — і ояката Міягіно стане пересічним громадянином Шьо Хакухо. Це кінець хвільму. Бо, усі знають, без сумо вони ніхто. Подивіться тільки на Таканохану опального..