Natsu Basho — 2024 — 7

Ха, а Шьодай у Мітьки виграв. Ніколи неможливо зрозуміти цього персонажа. Іноді обох, але Шьодай дуже загадкова фігура. Коли, що йому треба, коли, як він може виграти? Таємниця у сутінках.

Шіші — тенденційно. 2-5. В принципові, якщо треба сходити до макушіти, нехай сходить. Пригадає молодість. Беззарплатневу. Йому потрібне якесь реактивне внутрішнє паливо, щоб налаштовуватись на двобій, на перемогу. Може безгрошова лють допоможе?

._.

О, Томокадзе розмочив. Молодець. Якщо вже згадувати моїх улюбленців: Бушьодзан досить непогано йде в джюрьо, 5-2. Якщо так продовжить, є хороші шанси повернутись у вищу лігу. А, ось, Чійомару аналогічно Шіші. 2-5. Але виліт йому гарантований і з мінімального макекоші. А якщо Шіші — раптом — зробить щось (і це хороше ще) типу 6-9, то він лише посунеться в район десятих J.

Аква 2-2 в макушіті (ms1). Якщо зробить качікоші — підніметься у джюрьо.

О щет, Кірішіма знявся. Очікувано. А ось Вакамотохару не. У Абі другий фусен. Фя сє.

Для Кірі немає значення жодне очко, він не вийшов із кадобану, на Акі башьо буде секіваке із 10-очковим шансом повернутись у озеки. Рішення правильне, якщо є травма, треба полікуватись і постаратись узяти Акі (Нагоя, Нагоя, звичайно ж, чого це я?.), наприклад. Що зніме багато питань, навіть внутрішніх, персональних. Якщо ні, можна ще побултихатися у макуучі, поповнити когорту колишніх: Мітя, Шьодай, Такаясу. Всюду жизнь.

[Кінтамаяма сказав, що в якості причини кюджьо Кірі записали травму спини, точніше ‘spine’, хребта, простіше кажучи. Наскільки це дійсна причина? Може треба було одразу пропустити турнір й полікуватись, а не бігати від молодняка без істотного успіху?.. Окрім жартів.]

А Оносато звичайно виграв у Атаміфуджі. Цей хлопак талановитий, але не суперник пану О, не вистачає характеру. А ще устойчівості, навіть якщо стійкість присутня.

дзак ура

sumokyokai

Ну, а Котодзакура вивів Уру з одноосібних лідерів. І тепер перед Оносато зовсім відкритий хайвей. А ще й не Накабі. Та й хрон із ним.

О мой кот!.. Хошьорю програв Охо! Охо!! Йоокарний бобер.

Я ж і кажу, навіть у верхах макуучі, ревінь такий, що можна заходити й брати своє. Кому завгодно, з чітким планом, налаштованістю і впевненістю. Камон, Шіші, камоон!