Ozumo, EU, org

Вітаю вас, дорогі друзі, на старо-новому блогові з різноманітних ігор. В основному сумошних. Не знаю, хто з постійних читачів досягнув сього віддаленого острівця, що дрейфує десь в західних морях, але ЛАСКАВО ПРОСИМО назад у затишну каюту! Тобто, хею. Тобто… Чого я несу?..

Домен sumo.pp.ua став першим з плеяди «моїх» проектних доменів, який було якимось чином вимкнено, він втратив DNS на найвищому рівні. Ланцюг був: pp.ua — реєстрант доменів (адмінка) — ns-сервер — хостинг. Як я неодноразово зазначав, ці домени було заморожено в 22 році, і хоча вони працювали з тими налаштуваннями, що залишились на момент березня 2022, це було поза моїм контролем. І залишається. Я не можу змінювати ns, не можу й продовжити термін реєстрації. Можу лише спостерігати. Забівно те, що сумо.пп я вважав самим надійним та стабільним.

Маємо. Але все в нормі, тому що в мене був у загашникові спеціальний домен. Який вже був.. В принципі, зараз не пошикуєш з безплатними доменами. Одночасно з падінням sumoppua — відвалились і домени компанії freenom (~ skier.gq)… Та! — майже усі можливі варіанти зараз зводяться до мутних доменів третього-четвертого рівня.

Але нічого. Все буде добре.

Шануймося! Слава Україні!

P. S. Так-так, у неділю вже сумо.
P. P. S. Про всяк випадок, alpine.ho.ua — все ще ніжно підтримує лижний блог.